Nyheder


Information til sejlerne i Harboe Cup

Som I nok har bemærket så har klassen fået en ny hovedsponsor, eller rettere en hovedsponsor. Det er noget vi ikke har haft før og det betyder at der er kommet økonomisk hjælp til en række af de tiltag vi tidligere skulle bruge tid og penge på at skaffe. Bl.a. betyder det at vore præmiebudget er øget, vi får nu mulighed for at udruste de sejlere der skal til VM næste år med beklædning udstyr, træner etc. samt ikke mindst vores udtagelsesserie, der nu er kommet til at hedde ”Sparekassen Lolland-Ligaen”.


Konkret i forhold til Harboe-Cup betyder det at vi mødes på Kobæk Strand hvor der vil blive uddelt to Sparekassen Lolland Streamers til at sætte på jollen, de skal sidde 40 cm fra stævnen på siden øverst. Den ”Sparekassen Lolland-Ligaen” skal være på jollens styrbordside. Den anden ”Sejlerspar-Danmarks bedste bådlån” på bagbord side.

Jeg har samtidigt fået arrangeret at der vil blive sat en lille Pavillon op, med Sparekassen Lolland logo etc., hvor der vil blive grillet for os begge dage.

Harboe-Cup er det eneste større stævne på dansk grund hvor vi deltager, og derfor er det vigtigt at vi viser os blandt de andre joller. Både af hensyn promoveringen af vores egen jolle, vi skulle gerne slippe af med det image, at vi er nogle gamle bange mænd, der ikke tør sejle ud fra stranden og heller ikke gider snakke med de andre sejlere. Derudover er det hyggeligt, der er kortere til banen og der er varm mad når vi kommer på land. Der bliver i øvrigt fralandsvind i weekenden, så der skulle ikke være de store problemer med at få jollerne i vandet.

MVH Kaptajnen