ok logo

Din Mening

Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: Joe DEN 1431
Stort tak til Middelfart, især Bo, for en rigtig fint dag på Gamborg Fjord. Hils dommer gummibåden med tak for deres indsats.
29. december 2017 - 18:49   

Navn: Mogens den 1335
En lille julehilsen fra Solrød efter årets sidste tørtræning:
http://kortlink.dk/sg25
21. december 2017 - 19:50   

Navn: Mogens den 1335
Nu er interviewet med Bo Petersen fra OKDIA 2016 også tilgængelig her på dansk:
http://okjolle.dk/historie/vis_detaljer.php? id=128
20. december 2017 - 10:39   

Navn: Things DEN 1336
Fire joller på vandet i Herslev i solskin og 4-5 m/s. Tak for besøget til Bo Reker, som kiggede forbi og deltog i lørdags-træningen. På den her årstid, så bliver det ikke bedre? Efter 2 timer var tæerne dog begyndt at blive lidt kolde...
16. december 2017 - 23:19   

Navn: Svend 112
Jeg synes., at den ny kapsejladskalender er ret så smart. 2 stævner om måneden fra april til september. Dog undtaget juli med kun eet, men der er dog også kieler- og warnemünde ugen. Fint arbejde af bestyrelsen!
14. december 2017 - 19:10   

Navn: Bo Jensen DEN 70
Halløj OK nørder, d. 29 kl 1100 er der trænings sejladser i MS på udlagt bane og med følgebåd. Efterfølgende varm suppe foran pejsen i klubhuset..

Det ser ud til vi bliver en pæn sjat OK joller, det skal nok blive sjovt :-)

Alle er velkommen, men giv mig lige et praj hvis i planlægger at kigge forbi.

Ses på vandet !

/Bo
13. december 2017 - 11:09   

Navn: Malte 1407
Ja Svend
Begge dele ( efterløn ) og min store lottogevinst var da jeg traf Annette.

Der er jo også Marts , 5 dages træning i Bandol , jeg tror fra d 5 til d 10 og så på hjemturen forbi Medenblick , stort internationalt stævne.
Det er kun et spørgsmål om priotering Svend
12. december 2017 - 17:36   

Navn: Svend 112
Tillykke Malte, jeg kan ud fra din “kapsejlads kalender” forstå, at du er blevet offentligt ansat, eller har du måske vundet i Lotto?
12. december 2017 - 12:14   

Navn: malte 1407
Maj ser god ud , efter Lundeborg 5,6, Maj , så pakker man jollen og kører til Bandol , hvor der sejles 7,8,9 det er træning og derefter stævne 10,11,og 12 maj
11. december 2017 - 14:43   

Navn: Lauge Den 10
Bestyrelsen har igen sammensat en fantastisk kalender, der inkluderer tradition og innovation derom hersker ingen tvivl.
Jeg ønsker blot, og det er sikkert også noget der optager bestyrelsen, at tage en runde på vor hjemlige rangliste, og signifikansen af den. Flere input til hvorfor vi skal have en dansk rangliste, samt om det er rimeligt at inkludere stævner i Sydeuropa er velkomne..
9. december 2017 - 07:47   

Navn: Kimmer 1433
Dansk OK-jolle klubs fornemste opgave er, at sammensætte en kapsejladskalender til glæde for den danske klubs medlemmer. Programmet for 2018 sæsonen indeholder 9 danske stævner, som tidsmæssigt er placeret, så vi styrer udenom sammenfald med større stævner i landene omkring os.

De 9 danske stævner er kernen i den danske rangliste. Vi har valgt at medtage VM og EM i ranglisten for at belønne danskere, som deltager i årets vigtigste internationale stævner, men også med den begrundelse, at Danmark som største OK-jolle-nation udadtil signalere commitment over resten af OKDIA. Dog har vi kun givet VM og EM en ”vægt på 1” i rangliste-regnskabet, hvilket betyder, at pointhøsten fra VM og EM IKKE vil dominere rangliste-rækkefølgen. F.eks vil et EM med 80 deltagere tælle det samme som sæson-afslutningens en-dags-stævne med 35 deltagere.

Tilmed har vi fjernet tysk mesterskab og svensk mesterskab fra det danske rangliste-regnskab, så de danske stævner får en større vægt, end de har haft de foregående år. De arrangerende danske sejlklubber har lettere ved at holde deltagergebyret pr. sejler på et fornuftigt niveau, hvis antallet af deltagere pr. stævne holder sig over 35. Timingen af stævnerne og valg af antal danske stævner pr. sæson er desuden parametre, som skal med i opskriften for sammensætningen af stævnekalenderen, så sejlklubberne fortsat kan holde en acceptabel økonomi i at lave stævner for Danmarks største senior-jolle-klasse.
8. december 2017 - 20:42   

Navn: Lauge DEN 10
Ranglisten 2018
Jeg burde måske henvende mig direkte til bestyrelsen, men vi kunne måske få en lille debat igang ang. den DANSKE rangliste. Vi har mange sammenfald af tællende rangliste stævner nu med OKDIA's liste som tæller de nationale mesterskaber, internationale og enkelte Europæriske f.eks Kieler ugen.
Som det ser ud i 2018, så vil ganske få danske stævner være afgørende for det samlede resultat, men snarre EM i Bandol (godt og vel 1800 km fra Herslev) samt VM i Warnemunde vil være det.
Er du ikke med i disse 2 stævner, så kan du have været nok så aktiv på hjemmebanen, og sejlet flot, men samlet vil man ikke have en kinamands chance.
Hvad skal vi bruge den danske rangliste til? Skabe aktivitet fokuseret på de Danske stævner, eller skal vi blot være en dansk OKDIA ranglisteliste ?
8. december 2017 - 15:39   

Navn: Joe DEN 1431
Horsens Lørdag 2. dec.: Seks OK-joller til intens træning. Flere tur op og ned med harestart. Tre timer på vandet – super. Tillykke Bo, Middelfart, med din ny Idol. Den ser rigtig flot ud!
Næste lørdag i Horsens afholdes træning med baner og Julefrokost – alle er velkomne.
3. december 2017 - 22:46   

Navn: Kaptajn Bob Den 1402
Hejsan, En håndfuld sejlere i Thailand sejler stadig med alumaster, hvis der er nogen der stadig ligger inde med Alu sejl, (eller andre sejl du skal af med)ville de kunne gøre god nytte der.
Jeg kan tage dem med tilbage, da jeg ofte kommer forbi i forbindelse med mit arbejde.

Mvh Bo
20. november 2017 - 10:11   

Navn: Joe DEN 1341
Horsens: Først og fremmest stor tak til Søren Nielsen for en fantastiske træningsweekend. Tak ligeledes til Svend Erik Molbech og Anders Andersen. Opbakning var stort med deltager fra en del andre klubber. Det var en rigtig god kombination af at have en dygtige træner i gummibåden og Danmarks bedste pt. OK-jollesejler Anders Andersen som ”konkurrent” på banen. Der er rigtige mange resurser i øvrige deltager, derfor var det super at havde besøge og indspark fra bl.a. Jesper Bendix, Ask Askholm, Jørgen Holm, m.fl. Lørdag bød på ”humane” vejr med masse starttræning, nær kampe med en del regel snak, på og udenfor banen. Regel snak var givtig, men selvom der blev læst op af regelbogen, blev vi kun lidt klogere. I dag var der til dels godt med vinden. Jeg tror på nær 2-3 af fik os andre en badetur. For hele weekenden var rådet fra de to træner at båden skal fungere. Der skal ikke bruge resurser på at kæmper mod båden, eller beklædning. Mand skal føle sig behagelige på båden, hvor trimlinie køre som de skal. Blokkene til storsødet på bommen skal monteres (snores) tæt under bommen, ligeså er blokken på løggangen tilpasse så mand kan ”de-power” evt. med bommen i dækket. Hængestropper skal tilpasses ben længde og gerne ind i mitten af båden, således at mand hænger med strakt ben og ikke (knæ belastende) ”kartoffel” stil med meget bøjet ben. Vi snakket en del om at skøde ind, altså de-power til dagens 12-14 s/m, uden at løggangen bare køre op mod mitten af båden. På nogle både kunne det godt være at enten skulle læggangen være mere krummet og evt. længere ned i mitten, eller skødeblokken med skralde (evt. centerskødning) længere ned! Beklædning er også vigtig – hængebukser/pads skal sidde rigtig. Det er mit forsøg på at dele noget med andre. Vi følger op i Horsens med en regelkursus dag med ekstern kursusholder, evt. i Kaløvig og en træningsweekend ved sæsonstart ultimo marts 2018. I øvrigt sejles der i ulige ugen om søndagen i Horsens med kaffe og brøde kl-10-00. Alle er velkomne.
19. november 2017 - 22:23