Nyheder


Grand Slam Cup Berlin

Bo's nye dampstrygejern og Hedlunds køkkenmaskine .... Husk det handler om 3 ting grej, grej og atter grej.

Grand Slam Cup Berlin 2008

Bademesteren, Kaptajnen, Rene og undertegnede tog turen til Berlin for at deltage I årets sidste store stævne hvor der var 38 tilmeldte både

René som deltog sidste år havde været fortaler for dette stævne og vi blev bestemt ikke skuffet, fantastisk og meget hyggelig sted med god service.

Der var deltagere fra Polen som traditionelt også deltagere i dette stævne som deres afslutning på sæsonen.

Vejret var fantastisk med sol og 3-5 sekund meter vind fra nord øst ... dog noget springende hvilket var årsagen til at vi kom sent i gang og dermed kun fik 2 sejladser om lørdagen.

1. sejlads René var hurtig ude af startboksen og lå med i toppen med Bo og Malte lige efter, undertegnede forsøgte sig på venstre fløj som i starten så rigtig god ud, men sejlads på sø med springende vind kan være ubarmhjertig og rundede topmærket som 6. sidst.

Sejladsen ender med 6. plads til René, 7. Hedlund, 20. Kaptajnen og 21. til Malte.

2. Sejlads fører René halvdelen af sejladsen men den springende vind er ikke lige René’s speciale denne dag og han falder tilbage til en 9. plads, Hedlund 6. Bo 26 og Malte 29.

Efter dagens sejladser og moleøl blev der serveret dagens ret i klubhuset (inkl. i startgebyr på 15 euros !!! ) og her efter startede festen dvs. at tyskerne havde valgt at lægge deres generalforsamling på denne aften hvilket de helt sikkert ikke gør næste år.

Rosé ligaens udsendinge og en enkelt prospekt fra Jylland fik smagt på hele vin kortet .... og her kan jeg godt røbe en hemmelighed ... Jyder kan ikke sige nej til portvin !!!

Efter en del tyssen fra tyskernes side satte vi bordene sammen med polakkerne og herefter tog festen fart.. kaptajnen stemte imod alt på generalforsamlingen og efter 3 timers generalforsamling mente tyskerne dog at vi skulle belønnes for vores udholdenhed og gav en par frie drinks.

På dette tidspunkt førte vi helt klart og uden sammenligning natbanen, dog prøvede flere at tyskere at indhente forspringet uden held

Om søndagen stod vi op til en tåget sø og da tågen lettede kunne vi konstatere at vinden manglede og det blev snart klart at vi ikke fik sejlet, så vi valgte at pakke sammen.

Vi blev alle enige om at vi kommer tilbage næste år og kan kun opfordre flere til at deltage. Her er en mulighed for at sejle på et fantastisk smukt sted og i forhold som passer de fleste og med et socialt hyggeligt miljø.

Ønsker man ikke at prioritere sin sejlsport så højt så er der også meget fine shoppingmuligheder for køkken grej..

Billeder fra turen kan ses her.

Samlet resultat:

  • 1. Ralf Mackmann GER 711

  • 2. Marek Jarocki POL 16

  • 3. Thomas Gaj POL 1

  • 4. Arne Lindemann GER 645

  • 5. Chr. Hedlund DEN 1368

  • 6. Ralf Tietje GER 750

  • 7. René Johansen DEN 1361

  • 23. Bo Tegler DEN 1324

  • 26. Malte Pedersen DEN 1265