Nyheder


Træning i Solrød med Peder Rønholt

Billedet er fra træning i Solrød 2005


SOLRØD STRANDS SEJLKLUB

af 1948
Medlem af Dansk Sejlunion og D.I.F.


Kære alle sejlere

Solrød Strand Sejlklub her hermed æren og glæden at invitere til sæsontræning. Vi har aftalt med ex-landsholdssejleren Peder Rønholt til at tilrettelægge og afholde træningspas hver anden tirsdag henover første halvdel af sæsonen.

Peder har massiv erfaring fra Laserjolle og Tornado, har sejlet med på topplan i 10 år, var i Sydney til OL 2000, og pensionerede først sidste år sin Tornado-kampagne mod OL Beijing. Læs mere: http://www.sailing.org/bio.asp?ID=DENPR1

Til at finansiere hele molevitten (honorar, benzin, grej, etc.) har vi lavet en sponsor aftale med virksomheden SAC-Leasing, der sponsorer størstedelen af omkostningerne. Det betyder, at deltagere forpligtiger sig til at sejle med et udleveret mærke på båden.

For at få maksimal tid på vandet, vil program og briefing inden træningspasset foregå via mail. Dagen før vil Peder sende fokusområde, instruktion og briefing pr. mail, under hensyntagen til den givne vejrudsigt, og senest samme dag kl 14 vil eventuelle sidste ændringer blive meddelt også pr. mail.

Programmet for en træningsdag vil være:
- Dagen før kommer program med motivation og øvelser
- kl. 14.00 (eller senere) skal du checke mail for at se sidste ændringer
- kl. 16.30 start første øvelse
- Vi satser på 1½-2 times intensiv træning.

For at komme godt i gang laver vi et opstartsmøde, for at lægge hovedprogrammet, lave aftaler og organiserer det hele. Opstartsmødet ligger tirsdag den 1. maj kl 19.30 i Klubhuset på Østre Strandvej.

Det drejer sig om følgende datoer:
1. maj – opstartsmøde - 19.30 i Klubhuset Kunda
8. maj – træning – 16.30 ved 0-eren
22. maj – træning – 16.30 ved 0-eren
5. juni - træning – 16.30 ved 0-eren
12. juni – træning – 16.30 ved 0-eren


Altså, here’s the deal:

  • Du forpligtiger dig til at sejle med reklame fra sponsor på jollen
  • Du forpligtiger dig til at komme til opstartsmødet og bidrage
  • Du forpligtiger dig til at komme på vandet
  • Du forpligtiger dig til at sætte dig ind i programmet for dagen, så mindst mulig tid spildes med koordinering på vandet
  • Du forpligtiger dig til at læse din mail efter kl. 14.00 på træningsdagen
  • Til gengæld vil du modtage topklasse sparring og træning


For medlemmer af Solrød Strand Sejlklub er dette omkostningsfrit, men du skal leve op til ovenstående. For ikke-medlemmer koster det 200,- (eller du kan vælge 300,- i kontingent).

Det er træning, der er tilpasset den arbejdende del af folket, og tilpasset til at vi i øvrigt ikke har mulighed for at samles inden vi tager ud. Der er sikkert hjørner af dette der skal tilpasses, så vi håber naturligvis på at alle vil bidrage til at det bliver godt og brugbart.

Skulle du have spørgsmål, ideer eller kommentarer, så send til nedenstående mail, eller bedre, skriv dem på www.sejlisolrod.dk, så kan alle læse og deltage i udviklingen.

Tilmelding: anders@liebst.dk eller 2672 0043 – Vi skal bruge adresse, mobilnummer og emailadresse til at organisere.

Dette ville ikke være muligt uden vores sponsor SAC Leasing: www.sacleasing.dk


Anders Liebst Gunnersen  

 
2007-04-30

Tilføj en kommentar til nyheden