Din Mening


Okjolle klubbens debat side, her kan du give din mening til kende:

Navn: bO DEN 1507
Til dem der skal til Kiel får i lige lidt køreinformation som kan være gavnlig hvis man ikke har været der før. Find vejen "Tempest"...ned af den og første vej tv "rachenbahn"... kør ganske kort og i svinget til venstre skal man til højre for at komme ind i OL området. Her skal man ha 50 euro klar som depositum. Kør lige ned og ud mod vandet og når man ikke kan komme længere drejer du til venstre og køre nu mod havnens nordlige ende. Ved det nordligste slæbested leder du efter OK joller. Du læsser af og kør nu op af vejen "Solingen" Her opdager du at der holder trailere i rabatten til høre og venstre, - så det gør du også. Ud af Ol området igen og du modtager dine euro. Nu kan du dreje TV ned af "rachenbahn" igen og lige når du starter holder OK sejlere på parkeringen der th og tv. Her er ingen strøm. Hvis du har behov for strøm må du til højre der hvor du modtager dit depositum og her skal du betale for at holde. Følg denne vejledning med fingeren på google maps, så du har området i hovedet ind du ankommer. Vi ses Boys
14. juni 2018 - 07:37   

Navn: Thomas Kvist Den1336
9 friske OK'er på vandet til "VM på Fjorden" i Herslev, i noget der lignede 8-9 m/s... Sublim dommerindsats af Strandberg og Lars, gav os 4 rigtig gode sejladser (3 med slag), hvor GPS-loggeren efterfølgende kunne sladre om hastigheder op til 12 knob - på skæresiden.

... - og så ikke et ord om, at der måske er nogen af os, der har lidt ømme ben her til morgen.

Dagens afslutning bød på grill-pølser og en enkelt pilsner, suppleret med fødselsdags-lagkage - for Henrik J.
12. juni 2018 - 12:38   

Navn: Joe DEN 1431
Først og fremmest en stor TAK til SS Kaparan for en super NM med gode forhold på vandet og på landet. Tillykke til alle deltager, selvfølgelige især til medaljetager.
Horsens: Hverdagen melder med onsdagstræning. Vi mår prøve at samle mange, også dem der ikke har været ud i år, endnu. Jeg ligger en op-ned bane ud med startlinje, som jeg har gjort de sidste tre gange. Vi sejler to runde. Altså Start, topmærket, bundmærket; den mærke til styrbord (højre) når mand sejler ”med vinden” på læns tilbage til ”start”, og skal bomme (eller stavvender) og skærer op på bagbordhalse rund om bundmærket, til topmærket i gen og så i mål på læns ved ”start”. To minutter start procedure med varsel fløjte efterfulgt af fløjt ved to minutter og en minut. MEN ikke ved start. Vi sejler ud 17.30, men senere deltager er også velkomne. Vi slutter ca. 20.30. Del gerne, især til dem uden internettet. Vel mødt
11. juni 2018 - 18:06   

Navn: Jesper 1432
HUSK indbetalinger til VM jfr. indlæg under nyheder.

Jesper
11. juni 2018 - 12:47   

Navn: Kimmer 1433
Ranglisten er nu opdateret med resultaterne fra Nordisk Mesterskab, hvor Bo Petersen lavede en lige så sikker 2. plads efter Frederik Loof.

11. juni 2018 - 10:45   

Navn: malte 1407
NM i Gottskær.

Endelig et rigtig hyggeligt stævne i Sverige , hvor der var sat telt op på havnen til os og hvor vi spiste og drak til langt ud på natten, vejret var jo også med os.
Stævnet blev vundet af Frederik Loof , en meget stabil serie af 1 st pladser og en enkelt 2nd plads , det var meget suverænt.

frederik holdt en lille tale ved præmieoverrækkelsen , hvor han takkede for et velafholdt stævne og hvor han talte om hvor dejligt det var at komme tilbage i ok-klassen, efter at have sejlet alt muligt andet.

På vej tilbage efter præmieoverrækkelsen går han tilfældigvis forbi Arne Malm, fritidspædagog fra Stockholm som har sejlet OK jolle i mange år, Arne siger højt " det var en meget bedre tale en den du holdt sidst ".
Frederik kigger på Arne og siger : var du med der,
for 31 år siden ? Ja, det husker jeg tydeligt svare Arne.
Frederik , jeg var 17 år gammel og meget nervøs , helt rød i hovedet, det var også til NM.

Det er en morsom historie som viser at der en nogle der bliver i klassen i mange år og andre der kommer tilbage, i dette tilfælde efter en stor international karriere med mange WM er og Ol er
10. juni 2018 - 20:20   

Navn: Mogens DEN 1435
Resultatlisten fra NM i Sverige:
http://kortlink.dk/u92n
10. juni 2018 - 16:30   

Navn: Flemming Høstgaard DEN 1305
Det er ikke mange som er tilmeldt Nykøbing Sj. stævnet, her blot 2 uger inden stævne weekenden. I respekt for den arrangerende Sejlklub ville det være super, hvis folk som har tænkt sig at deltage vil melde sig på listen.
8. juni 2018 - 09:36   

Navn: Bo Jensen DEN 70
Lærerig aften i Hellerup med Nick Craig. Vi var ca 30 OK sejlere, der deltog i Nick's foredrag om hvordan man forbereder sig til mesterskaber og andre gode råd til hvordan man bliver bedre. Super god præsentation af Nick, som jeg tror de fleste fik noget med hjem fra.

At vi var ca 8 OK joller ude og sejle i fantastisk vejr før foredraget, gjorde ikke dagen dårligere :-)

Mange tak til Nick for at komme forbi Hellerup. Også stor tak til Kof for at stå for det praktiske.

7. juni 2018 - 00:16   

Navn: Bo Jensen DEN 70
Husk det er i dag kl 19 i Hellerup at Nick Craig fortæller om forberedelse til mesterskaber - se opslag under nyheder.

Vi er desuden nogle som tager på vandet omkring kl 15 før foredrag.
6. juni 2018 - 08:52   

Navn: Thomas Kvist DEN1336
Sæsonrekord, med 19 OK-joller til mandagens kapsejladser i Herslev. En helt igennem fantastisk aften, der bød på tre gennemførte sejladser, og hvor feltet blev præsenteret for det sorte flag i de to sidste sejladser. Med en herlig kort linje og 19 joller om at fordele pladsen, så blev der kæmpet bravt om ledige pladser...

Aftenen blev sluttet af med Herslev-buffet, hvor der i dag blev gjort lidt ekstra ud af menuen...
- Frankfurtere i bacon-svøb! Det fungerer altså ret godt!

(Tusind tak for den fornemme forplejning, Palle!) ;-)
4. juni 2018 - 23:53   

Navn: Joe DEN 1431
Horsens: I onsdags lavede vi en op-ned bane med start. 6 joller. Super træning. Tre af os spiste aftensmad på Pynten, Horsens Sejlklubbens restaurant, som var rigtig hyggeligt. Sejler igen søndag kl. 10.00.
1. juni 2018 - 22:12   

Navn: bO DEN 1507
Sidste udkald for den billigere Kieleruge... I morgen stiger den igen. Der er 65 OK joller tilmeldt til 4 dage sammen med hele verdens sejlere i 20 forskellige klasser...;o))
1. juni 2018 - 10:07   

Navn: Per Sørensen DEN 1437
EBELTOFT VIG: Onsdag, Vi fik trænet 2 1/2 time , 4 joller på vandet i springende vind fra øst/ N. øst 4 - 6 sek/m
31. maj 2018 - 18:54   

Navn: Thomas Kvist Den1336
10 joller til onsdagstræning i Herslev... - i endnu en "omvendt-sommerdag".

Foråret i år: Vinden kommer fra øst, luften er lun i Maj og vindstyrken tager til efter kl. 18:00. Intet er som det plejer ...
- men derfor kan man jo godt nyde det alligevel!

En super træningsaften med ekstra god samling på flokken... - og med afslutningsræs hele vejen til havnen.
31. maj 2018 - 08:27